Veckans planering

Söndag 25 Juli: Travbanan ca 30 min. Skritt på rakt spår, normalt tempo med halter då och då.
Kommentar:

Måndag 26 Juli: Travbanan ca 45 min. Skritt på rakt spår, ställa efter långsidorna - gäller åt både höger och vänster oavsett varv.
Läg in halter då och då
Kommentar: Skrittade ut på Sackisen idag, grymt jäkla härligt att rida på honom igen! Tränade halter och på att ställa honom, han kändes fin men lite stel - men det är inte så konstigt med tanke på att han vilat

Måndag 26 Juli: Travbanan ca 45 min. Skritt på rakt spår, ställa efter långsidorna - gäller åt både höger och vänster oavsett varv.
Läg in halter då och då
Kommentar: Idag kändes han mjukare, men fortfarande stel i vänster men ändå lite bättre än igår. Han bjöd lite falskt idag faktist, kändes seg men springig - Inte frammåt men att han lyssnar tillbaks så som det ska vara.

Men jag tror att det blir lite svårt för honom när jag ber honom att vara uppmärksam på mina hjälper som ber honom att komma tillbaka eftersom att han är så otroligt frammåt. Han tar de ibland på fel sätt, som idag - att han ska vara seg.

Onsdag 28 Juli: Utritt Egoboy/ Ev. mot ljungan. Skritt, halter och ställa.
Kommentar:

Torsdag 29 Juli:
Kommentar:

Fredag 30 Juli:
Kommentar:

Lördag 31 Juli:


Sackes utveckling under de här 7 månaderna

Den här filmen var ifrån årets början, alltså för 7 månader sedan:


Ett hopppass i februari, 6 månader sedan



Ett av de många markarbetes passen under vintern, detta pass ifrån mitten av mars, 5 månader sedan. Kommer ihåg hur dåligt det kändes just den här gången, förutom i slutet då han jobbade på fint i traven under några meter :)



Här lite senare i maj, 2 månader sedan så lärde sig Sacke byten - tyvärr så vill han sparka bakut i dom. Det är något som han oftast gör fortfarande också.. Han kom också in i en period då han stegrade ibland, som ni ser i slutet. Men det slutade han med efter några veckor och det händer aldrig längre!


Här, bara några dagar senare en förra filmen. Första gången han hoppade över plast matta här, han hade kommit in i en period då alla hinder var läskiga så han gjorde det bra som hoppade över mattan på första försöket!

Här i Juni, för ungefär 1 månad sedan visade han verkligen hur grym han är! Kolla själv så får ni se :)


Ett dressyrpass i slutet av juni, precis 1 månad sedan. Det är ju lite skillnad ifrån första filmen i det här inlägget om man säger så. Men galoppen har vi inte fått att funka än, men vi jobbar med den. :)

Ett hopppass från den 10 Juli, 16 dagar sedan. Han hoppade grymt, men var totalt oridbar på marken. Red på bettlöst som han alltid funkat på, men han stack gång på gång för mig.

- Efter det hör passet började jag fundera på om något trots allt inte var bra med honom, så Sacke har blivit utredd på klinik - han var UA i benen, ryggen och tänderna! Så han har vilat sedan filmen speldes in, jag började rida på honom igår och vi kommer ta det lugnt 1-2 veckor :)

Nu ska jag börja blogga igen!

Ska snart göra ett inlägg om vad som har hänt under dessa månader utan bloggning! :)

RSS 2.0